„TASOTILEX” S.R.L.  a fost înființată la 03 noiembrie 1998 ca întreprindere, specializată în prelucrarea la rece a metalelor prin ștanțare și strunjire metrice și șuruburi. La întreprindere s-a evidențiat linia principală – aceasta  este fabricarea suporturilor pentru montarea radiatoarelor de încălzire, A / C (sisteme split), cârlige pentru boilere, suporturi pentru țevi (cleme) și multe altele.

Produsele noastre sunt în mare cerere și reputație impecabilă, atât în interiorul țări  și dincolo.

Datorită bazei puternice de producție și independenței financiare întreprinderea susține prețurile optime și calitatea produselor.

În prezent, cu ajutorul nostru, aveţi posibilitatea să Vă alăturaţi la această comunitate de oameni fericiţi şi avansaţi. Noi – compania Tassotilex S.R.L. , care reprezintă, în primul rînd, o echipă unită de specialişti, pentru care nu există probleme tehnice fără soluţii. Noi lucrăm pentru a Vă oferi confortul dorit şi pentru a transmite un mediu de trai ecologic copiilor Dvs.

echipa

Principiul de bază al activităţii noastre îl constituie respectul pentru clienţii noştri şi o atitudine grijulie faţă de natură, pe care-l realizăm cu ajutorul echipamentelor performante şi printr-o abordare profesionistă a proiectării şi montării viitorului Dvs. sistem alternativ de alimentare cu energie, care, la rîndu-i, va fi caracterizat printr-un consum redus de energie. Totodată propunem tuturor clienţilor noştri o mentenanţă la cel mai înalt nivel atît în perioada de garanţie, cît şi în cea de postgaranţie.

Obiectivele noastre strategice sînt destul de ambiţioase: intenţionăm să devenim lideri în promovarea surselor alternative de energie pe piaţa autohtonă datorită creşterii vînzărilor de utilaje calitative, sigure şi accesibile prin crearea unei reţele extinse de dealeri în toată ţara.

echipa

Propunem un spectru amplu şi profesionist de servicii de proiectare şi montare a sistemelor alternative de alimentare cu energie. Pe lîngă eficacitatea şi caracterul inofensiv pentru mediu, optînd pentru oferta noastră, clientul nostru va face o alegere în favoarea unui raport optimal între preţ şi calitate, beneficiind, totodată, de cea mai calitativă deservire de garanţie şi de postgaranţie.